Rastvor Magnezijum hlorida


Mg Therapy Oil
Rastvor magnezijum hlorida

Unos Mg u organizam je najefikasniji kada se Mg unese u obliku rastvora magnezijum hlorida, a naročito kada se rastvor magnezijum hlorida primeni lokalno na kožu, tzv. transdermalna primena.

Namena Mg Therapy Oil

- Nadoknada magnezijuma transdermalnom primenom
- Olakšava tegobe ukočenih zglobova, ublažava bol u vratu i leđima
- Opušta mišiće i pomaže kod sportskih povreda
- Ublažava glavobolju, razdražljivost, stres i nesanicu
- Pospešuje regeneraciju i hidrataciju kože, kose i noktiju

- Pogodno za masažu celog tela

Način upotrebe Mg Therapy Oil:

Dnevno naneti najviše deset pritisaka na aplikator, što predstavlja preporučenu dnevnu dozu magnezijum hlorida. Po potrebi naprskati problematična mesta, a zatim dobro utrljati Najbolji efekat, kod nesanice, stresa i razdražljivosti, postiže se nanošenjem na predele iza kolena i na unutrašnjost podlaktica. Ulje nanositi na čistu kozu. Nakon utrljavanja, ulje ostaviti na koži najmanje 30min, posle čega se po želji može oprati čistom vodom ili se na kožu mogu naneti kreme i losioni za negu.

Mg therapy oil je namenjen samo za spoljašnju upotrebu i zabranjeno je koristiti ga oralno. Izbegavajte kontakt sa očima, predelima oko očiju, sluzokožom, ranama i oštećenom kožom.

Sastav: Magnezijum hlorid, voda

Moguća neželjena dejstva: Ukoliko proizvod dospe do oka, drugih sluznica i rana, neophodno je mesto isprati čistom vodom. Kod malog broja ljudi, sa vrlo osetljivom kožom, može doći do peckanja ili osećaja suvoće koje nastaje ispiranjem vodom. U slučaju da se pojavi crvenilo ili svrab, razblažite ulje sa vodom ili prekinite upotrebu. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. U retkim slučajevima prekomernog unosa magnezijuma dolazi do stomačnih tegoba i dijareje. Kontraidikacije za upotrebu magnezijum ulja su stanja hipotenzije, bubrežne insuficijencije i mijastenije gravis. Ako uzimate više vrsta lekova, naročito antibiotike, konsultujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom o primeni ulja za vreme terapije.

Način čuvanja: Proizvod Mg Therapy Oil čuvati u originalnoj ambalaži, na sobnoj temperaturi i suvom mestu, van domašaja dece!

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj preparat nije lek! Delovi teksta ovog uputstva imaju isključivo edukativni značaj, u cilju proširivanja znanja ljudi o značaju magnezijuma za ljudsko zdravlje. Test se zasniva na podacima preuzetim iz stručne literature, te stoga ne može zameniti dijagnozu i terapiju kod Vašeg licenciranog lekara. Pre upotrebe bilo kog preparata (pa i prirodnog), preporučuje se konsultacija sa lekarom ili farmaceutom.

Pakovanje: Sprej boca od 200 ml koja je praktična za primenu na koži.

Rastvor Magnezijum hlorida

Copyright 2022 © - EPOCH - Designed by Smart Lab